Druhý pohled

Druhý pohled z 13.8.: Recepty na porážku i na vítězství

Nejlepší recept na porážku je přijmout hru, jak ji hraje váš soupeř a doufat, že ho porazíte na jeho hřišti jeho zbraněmi. Nejlepší recept na vítězství je přenést boj na takové hřiště, kde můžete využít vaše silné stránky.

Třeba Evropa a islám. Už celé roky se muslimové pokoušejí „dobýt Evropu dělohami našich žen. Ono to s tou muslimskou porodností taky přestává být slavné, ale pořád jsou na tom lépe než my. A mezi muslimy je tomu jednoznačně tak, že čím horší fanatici, tím vyšší porodnost.

Máme přistoupit na tenhle způsob boje? Má mít každá evropská rodina pět nebo sedm dětí, i za cenu toho, že ty děti budou zanedbávané a že se zhroutí naše kultura a že zmizí to, co nazýváme konzervativním životním stylem? Není lepší řešení zastavit migračním rodinám sociální dávky? A není ještě důležitější začít dohlížet na to, co se v muslimských rodinách děje a začít uplatňovat běžná měřítka ohledně domácího násilí? Vysvětlit muslimským holkám, že mají právo chodit s nevěřícím klukem a případně se za něj vdát, a že jestli jim to rodiče budou zakazovat, od toho tu jsou policie a soudy. Vysvětlit rodičům, že můžou dětem říkat, že nevěřící skončí v pekle, ale pokud jim budou říkat, že se nevěřící majít zabíjet, že taky mohou být deportováni.

Většina z nich by takovou cenu za život v zemi nevěřících ochotně zaplatila. Jediným problémem je aliance multikulturních fanatiků, ekonomických liberálů a finanční oligarchie, pro kterou je jakékoliv omezování šíření islámu nepřijatelné.